Main menu: Nyheder |Spillere |Kampprogram |Stillingen |Topscore |Media |Cheerleader |Sponsor |Hall of Fame |

Næste kamp

Dato: xx.xx.xxxx kl. xx:xx
Modstander: vs
Sted: ingen kampe planlagt
Detaljer

Topscoreliste

Navn: Mål:
Glenn Andersen 16
Simon Bundgaard 7
Jannik Rømer 4

Nyheder

Kamp 4: FF Ejder Brigaden – FC Dommen

2013-04-20 09:27:31

Fredag den 19. april

(Her er lidt læsning mens vi venter på referat 2 og 3 fra Glen og Jesper, der åbenbart har penge nok til ikke at frygte Asgers sultne bødekasse)

Tidlig kampstart fredag eftermiddag på en vindblæst bane i Kløvermarken. Vi stillede med Rasmus på mål, Jesper og Mini bagerst, Asger, Hanni og Rolf på midten og Simon (undertegnede) på toppen samt to esser i baghånden i form af Silas og Glen. Kaptain Hanni havde sikret at vi havde vinden i ryggen i første halvleg, hvilket gjorde vores presspil endnu mere dominerende. De fik ikke et ben til jorden og der gik da heller ikke lang tid før Hanni stormede frem over midten og lynede til 1-0. Efter en del flere Dommen chancer blev Simon midt i en finurlig dribling sparket ned kort uden for feltet og så fik Hanni endelig givet svar på spørgsmålet ”Hvorfor f… er det altid Hanni der sparker vores frispark?”, da han sendte den direkte forbi mur og keeper – over i det lange hjørne til 2-0.

I anden halvleg vendte spillet sammen med vinden. Brigaden fik ny gejst og der blev kommanderet ordre (på tysk!) til højre og venstre. Dommen formåede dog stadig at skabe chancer og Simon lavede ”en Glen” da han køligt sparkede den forbi målmanden selvom en medspiller VAR HELT FRI LIGE VED SIDEN AF! 3-0. Men så sluttede festen også midlertidigt. Silas kommer på den forkerte side af sin mand og Rasmus får bokset bolden ud til en modspiller og pludseligt står den 3-2! Vinden og et par kiks fra en ellers solid defensiv, var dog ikke nok til at få knækket det stolte FC Dommen mandskab og kort efter får vi dulmet nerverne da Rolf scorer det jeg vil betegne som kandidat til årets mål efter en et-to mellem Glen og Simon der vipper den videre til Rolf midt i feltet der så kvitterer med en yderside som selv ikke Silas kunne sætte en finger på. 4-2 som bliver kampens resultat og efter to sejre har dommen nu fået plus på point kontoen. Forca Dommen!
Husk at stemme på kampens spiller i kommentarboksen. Min stemme går til Rolf.

Simon

2 kommentarer


Til toppen

 

FC Dommen vs LF ReUnited

2013-04-01 20:34:19

Så kom dagen endelig og årets første kamp skulle spilles på en kølig forårsdag på Valbys kunstbaner. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel og der var et par af Dommen ægte fans der havde fundet tid i kalenderen til at komme ud og heppe på deres helte.

Dommen stillede op følgende: Rasmus på mål, Jesper og Mini på backs, Glenn på midten med Simon og Asger på fløjene og Hanni på toppen.
Man kunne godt mærke det var sæsonens første kamp og der var nervøsitet at spore hos begge mandskaber. Kampen starter stille og roligt med et lille overtag til LF med et par halve gennembrud og par afslutninger der dog ikke gav nogen panderynker hos Dommens keeper. Stille og roligt spillede Dommen sig mere og mere ind i kampen og havde overtaget i store del af første halvleg og både Hanni og Glenn bød sig godt til med et par stolpe skud og afslutninger tæt forbi mål.
Det blev dog LF der fik det første mål. Efter ca. 15 min går Jesper og Skora fejl af hinanden og en modstander får en friløber i højre side og sparker den tørt ind forbi Rasmus i målet. Hele kampen igennem var LFs stærkeste våben kontraløb som de brugte flittigt.
Der skulle dog ikke gå lang tid før Dommen svarede igen. Skora opsnapper en løsbold på midten af banen og løber mod mål, Simon kommer tonsende på venstrekanten og bliver spillet fri og kan uden problemer udligne med en spids yderside afslutning.
Resten af halvlegen forløb med lidt løse chancer i begge ender, hvor det bedste var en fiks et to'er mellem Hanni og Glenn der ender med endnu et stolpeslud fra Glenn. Rasmus i målet havde også et par skarpe redninger i den anden ende. Første halvleg slutter 1-1.

I pausen snakker vi om at vi bare skal spille videre som vi gør og så skal chancerne nok komme.
Anden halvleg er ikke særlig gammel før vi desværre igen sætter os selv under pres. Et kontraløb fra LF og et desværre lidt sløjt tilbageløb fra os giver et mål til LF til 2-1. Dommen kæmper videre og både Asger, Skandaloose og Jesper får sendt afslutninger afsted mod LFs mål, men desværre forbi og lige på deres keeper. Dommen presser højt og dette giver et par kontraløb fra LF som en særdeles velspilledne Rasmus i Dommens mål levere flere store tv redningen. Kampens spiller efter min mening. Men desværre får Dommen ikke noget ud af det tunge pres og de efterhånden mange kontraangreb ender med et mål til LF. I et 2 mod 1 angreb halvklarer i første omgang men er chanceløs på returen. 3-1. Ikke lang tid efter kommer LF på 4-1 og hovederne begynder at hænge på drengene fra Dommen. Vi liver dog lidt op ca 10 min før tid da Glenn afslutter udefra og keeperen kan ikke holden den, Mini følger op og får skovlet den ind til 4-2.
I de sidste 10 min overlader LF meget af spillet til Dommen og pakker sig godt ned på egen bane. Dommen har det svært og vi spiller meget fra side til side og tilbage. Dommen får et par løse chancer hvor Glenn, Hanni og Simon har de bedste muligheder, men desværre uden held.
Årets første kamp ender med et nederlag på 4-2 til et hold der kendte deres besøgstid, men jeg er sikker på at når Dommens artilleri er skudt ind til næste kamp skal der nok komme point på kontoen.

FORZA FC DOMMEN

Kasper Skora

7 kommentarer


Til toppen

 

Sæson 2013

2013-03-11 12:01:01

Så er det blevet tid til indbetaling af kontingent for sæson 2013. Derudover skal Asgers bødekasse for 2012 indbetales.

Kontingentet for sæson 2013 bliver på kr. 450 pr. mand. Som det ser ud i dag, er vi p.t. KUN 16 aktive medlemmer. Kontingentet skal indbetales til vores konto 1671 - 0001194259 med angivelse af NAVN i posteringsteksten.!

BEDES INDBETALT INDEN 10 DAGE, ELLERS SÆTTER VI GANG I RYKKER/INKASSO :-)

Jeg har følgende medlemmer til sæson 2013:
Asger Holst-Jensen
Daniel Melhede
Daniel Nolan
Daniel Park Nielsen
Frederik With
Jesper Hallenborg
Kasper Kandler
Kasper Høyer Skora
Lars Byskov Madsen
Martin Hansen
Rasmus Hallenborg
Rolf Rydningen
Glenn Andersen
Silas Christensen
Jesper Christian Pedersen
Rolf Rydningen
Simon Irgens Bundgaard


Dvs. at jeg ikke budgetterer med:
Andreas Strange
Henrik Duer
Jannik Rømer
Jon Elmlund
Nicky Thyboe
Troels 'Charlie' Hultqvist Jensen
Morten Lauridzen
Morten Thomsen
Steffen Olsen
Anders Brøsti


Bødekassen er tidligere meldt ud på siden af Asger! Bøden skal indbetales seperat med angivelse af NAVN i posteringsteksten!

Forza Dommen!

Rasmus Hallenborg

0 kommentarer


Til toppen

 

Bødekassen 2012

2013-03-11 12:00:00

Efter hård og kontant håndhævelse kommer herunder Asgers bødekasse for sæson 2012:

Rasmus:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Kassen)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (GF 76)
Udeblivelse fra tilmeldt kamp, 100 kr. + 1 kasse øl (Guldregn)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Dario)

Skora:
Forsøg på bortforklaring af Zwinlarrs bøde, 20 kr. (Kassen)

Zwinlarr:
Udeblivelse fra tilmeldt kamp, 100 kr. + 1 kasse øl (Forza)

Asger:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Kassen)
Fremmøde til kamp i påvirket tilstand, 20 kr. (Kassen)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (GF 76)

Simon:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Forza)
For sent fremmøde til kamp, 10 (GF 76)
Glemt udstyr, 20 kr. (Små Blå Mænd)

Jesper:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Forza)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Tjallans Boys)

Rømer:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Forza)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Guldregn)

Hanni:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (GF 76)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Tjallans Boys)
Udeblivelse fra tilmeldt træning, 50 kr. (d. 11/9 2012)

Glenn:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (GF 76)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Små blå mænd)

Meldhede:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Guldregn)

Park:
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Små blå mænd)
For sent fremmøde til kamp, 10 kr. (Tjallans Boys)

Mini:
Glemt udstyr, 20 kr. (Dario)

Steffen:
Glemt udstyr, 20 kr. (Dario)

Bøden skal indbetales til vores konto 1671 - 0001194259 med angivelse af NAVN i posteringsteksten! Forza Dommen

Rasmus Hallenborg

0 kommentarer


Til toppen

 

Kampreferet FC Dommen vs. FC Dario

2012-04-19 20:49:51

Datoen oprindede d. 16 april og alle Dommen spillere var enige om, at det knebe nederlag og dårlige spil fra kampen mod Glostrup Cows skulle revanceres. FC Dommen tog imod FC Dario på det nye Fort Dommen, en gammel kendig fra to tidligere tidligere sæsoner, 2008 og 2010. FC Dario havde skiftet deres fantasiløse grå trøje ud med en frisk blå farve (om de har ladet sig inspirere skal være usagt), men det skulle vise sig ikke at være god karma.

Der var foretaget en del udskiftninger i forhold til sidste kamp og Dommen stillede op med Rasmus på mål, Nolan og Park som backs, Asger, Hanni og Glenn A. på midten og som korkproppen i røven af en 30 år gammel lambrusco-flaske, bare klar til at blive skudt afsked: Skora på toppen. Lars, Rolf og Simon (direktøren, som tropper op 2 min før kampstart) stod klar på sidelinjen. Der var pænt opbakning fra tilskuerne. bl.a. havde Skandalooooose fået så godt styr på sine kanon kugler, at han var troppet op for at agere taktisk coach sammen med Rex
Kampen startede på Dommens præmisser og de spillede utroligt tålmodigt med spil i egne rækker og ventede på at åbningerne skulle opstå. Og det gjorde de!!! Asger tager et rush med ad langsiden og finder Hanni på midten, som resolut afslutter og sikkert udplacerer en generelt svagt spillende Dario målmand.
Målet var startskudet til en Dommen offensiv, som kendetegner deres spillestil. Dommen styrer fuldstændigt slaget gang. Rolf er kommet på banen (hjemvendt uforudrettet fra en prøvetræning i England), taktisk genistreg fra bænken: Simon får efter hans velkendte lange træk viklet bolden over til Rolf, som presset for vendt sig mod målet og sender bolden i kassen. 2-0 til Dommen.

Forsvaret har fuld kontrol over de få modstil FC Dario formår at etablere og afviser ethvert angreb. Træner teamet på sidelinjen har virkelig gjort deres hjemmearbejde. De sender Lars på banen til hans første kamp i sæsonen, hvilket end ikke Morten Olsen ville ha kunne forudset konsekvensen af: Først er det Glenn A., der i bedste Götze stil afdripler flere mand på midten, for tilsidst med en kattepote at finde Lars, som smadre bolden i nettet. Efterfølgende er det Hanni (tør man næsten sammenligne ham med Klaus Lykke), som med nogle fikse træk finder Lars inde foran mål, som knas tørt lægger bolden over i det lange hjørne. 4-0 til Dommen, som var resultatet ved halvlegen

2. halvleg starter lidt usikkert fra Dommen side og FC Dario kommet bedre med i spillet. De har nogle halvgiftige angreb, som dog ender i ingenting. Spillet er faldet noget i kadence, men så pludselig ud af ingenting slår Dommen til, som må kandidere til at være Dommen bedste i historien: Glenn A. tager et rush op langt venstrekanten uden bold, hvilket Hanni opfanger og i bedste Søren Colding stil finder en Glenn A. med en tværpasning over små 25 meter. Glenn A. tæmmer den, og trækker ind foran mål og smadre den ind i det korte hjørne!!! Fantastisk mål!!!
Det ryster FC Dario, som var kommet fint med i kampen og deres spil falder sammen igen. Det skal man ikke gøre mod et Dommen mandskab, som er godt kørende: Glenn A. afdribler et par modspillere og aflevere til Norge, som med vanlig yderside kanonerer bolden op i hjørnet. 6-0 til Dommen!!
Dommens spillere er ved at være trætte og ved lidt held og lidt hjælp fra et tøvende Dommen-forsvar for Dario de sidste 5 minutter reduceret to gange til slutresultatet 6-2.
En rigtigt god kamp fra FC Dommen side og spillerne kunne velfortjent tage på McD og fejre 3 vigtige point i kampen om at blande sig i toppen af rækken

Næste udfordring er på udebane i Kløvermarken, hvor BK Kaw tager imod.

FORZA Dommen

Nolan

1 kommentarer


Til toppen

 

Årets første kampe

2012-04-13 19:40:06

SÃ¥ blev det endelig FC Dommen tid igen!

Årets første kamp stod på skulle spilles mod oprykker aspiranterne Tjallands Boys i de sprit nye spiller sæt med logo og det hele. Der var godt nok lidt mistro til om vi nu skulle spille i dem og flere havde de gamle Kappa sæt med...
Det var en lidt blæsende forårs dag på de nye baner i Valby(Det nye Fort Dommen)! og 10 håbefulde og forventningsfulde spiller stod klar anført af coach Park. Holdet talte Park, Rasmus, Jesper, Mini, Simon, Asger, Hanni, Rolf, Steffen og undertegnede.
Vi startede med vinden i ryggen hvilket skulle vise sig at være en god ide. Efter en de første 10 min, hvor begge hold lige skulle se hinanden an, begyndte vi at tage mere og mere over. Vi spillede bredt og skiftede side ofte og ventede på åbningerne som vi alle vidste nok skulle komme. Vi havde lidt løse chancer og et par skud før Tjallands Boys fik et skud af. Efter ca. 20 min slipper Simon igennem i højre side spiller en fremstormene Hanni helt fri foran mål der uden besvær scorer til 1 0. I slutningen af første halvleg kaster Jesper indkast ned langs linien til Skora der(meget fikst) spiller Rolf fri med hællen, der tager et træk og udbygger føringen til 2 0 med et skud langs stolpen.
Anden halvleg er mere en positions kamp og Tjallands Boys presser os men vi ridder stormen af måske mest pga. Rasmus gode forhold til stolperne og et hårdt arbejdende forsvar. Vi har flere rigtig gode forsøg men en vel spillende keeper holder os fra at lave flere mål. For en god ordens skyld skal også lige nævnes at Rolf får tildelt et starffespark som jeg selv misbruger på det skammeligste... Hanni var ikke videre imponeret. Kampen slutter 2 0 og vi spiller en rigtig god kamp så stemningen var høj og vi var alle enige om at vi bare skulle spille sådan i resten af kampene.

På besøg i Glostrup på rigtig græs.
Anden kamp i sæsonen skulle spilles mod Glostrup Cows som vandt deres første kamp 9 0. Ikke et resultat der skræmmer et sejersvandt FC Dommen. Holdet bestod af Rasmus, Jesper, Mini, Glenn, Silas, Simon, Hanni, Steffen, Zwinlarr og Skora. Vi startede i klassisk 2-1-2-1, backs Jesper og Silas, midt Glenn, Hanni og Steffen, Top Simon.
Vi startede lidt sløvt og havde svært ved at få fodfæste på den våde og tunge bane. Vi havde nogen dumme boldt tab og havde svært ved at få fart nok i afleveringerne. Heldigvis var Cows ikke meget bedre. Vi har en del chancer og halve skud desværre uden den store præcition. Midt i første halvleg, efter vi har fået bedre fat presser Glenn højt og en fejl aflevering bliver taklet ind på midten til en hel fri Skora der uden besvær tæmmer bolden og sparker den ind til 1 0. Så tog kampen fart. Caws får udlignet og kommer foran 2 1 i nogen lidt uheldige situationer, hvor vi desværre er lidt for passive. 2 min efter brager Glenn den i nettaget fra 20 m og keeperen står måbende uden chance. 2 2. Kampens detalje går desværre til Cows 10'er. Rasmus clearer en bold i højre side af af feltet og sparker den over midten, hvor Cows 10'er first timer den op i krydset. Meget pænt mål til 2 3. Men i vores efterfølgende angreb spiler Hanni Silas fri og bum bum 3 3 og dommeren fløjter til pause.
Anden halvleg starter bedre end første. Vi har godt fat og spiller faktisk rigtig pænt. Det gode spil bærer frugt og Glenn spiller Simon fri som udpladsere keeperen og vi er igen foran 4 3. Men så løber kræfterne op... Vi vinder ikke så mange nærkampe og Simon er meget alene på toppen. Cows kommer på 4 4 og foran 4 5.
Vi prøver og prøver men desværre virker det ikke rigtig for os idag. 5 min før tid clearer Rasmus et hjørne og Hanni spiller den op på Skora der tager et langt træk forbi Cows bagerste mand der skvatter og laver et meget profesionelt frispark og burde have fået et gult kort. Vi får et frispark men det løber desværre ud for os og vi taber kampen 5 4.
Vi tager dem på Fort Dommens snor lige 4. gen. kunstofs bane næste gang.

Forza FC!!!

Skora

0 kommentarer


Til toppen

 

Opdatering

2012-02-05 12:08:10

Vores alle sammens startside er blevet opdateret til sæson 2012.

Jeg vil samtidig gøre opmærksom på, at det snart er tid til at indbetale kontingent for 2012. I år er prisen sat ned til kun 400 kr. (for hele året). Kontingentet bedes indbetalt til vores konto 1671 - 0001194259, husk af skriv dit navn i posteringsteksten.

Daifodbold.dk har lagt den nye rækkeinddeling op på deres hjemmeside, hvor FC Dommen er blevet placeret i Række 7-B, Pulje 1. I puljen finder vi et par gengangere fra tidligere, der venter på at få Dommen klø igen!

Puljen ser således ud:

Olympic Kalif
GF 78
Glostrup Cows
FC Dario
FC Dommen
HFK Guldregn
Kassen
Tjallans Boys BK
Små blå mænd
BK Kaw
De Mørche
Muchachos Del Fidel

Kampprogrammet er endnu ikke blevet offentliggjort.

Vi ses til træning..

Forza Dommen

Rasmus Hallenborg

1 kommentarer


Til toppen

 

Sæson 2011

2011-11-02 19:49:56

Hvem havde på forhånd troet, at sæson 2011 ville blive en af de absolut bedste i FC Dommens nu snart 11 årige historie. Mere om det senere.

Målet før sæsonstart var at slutte i den øvre halvdel af tabellen. Det stod dog hurtigt klart efter de indledende kampe, at FC Dommen havde potentiale til meget mere. At sejre skaber selvtillid kan ikke betvivles og det blev til en historisk sejrsstime på 13 sejre i træk fra første kamp. Først i kamp #15 led FC Dommen sit første nederlag i indeværende sæson.

Klubrekorden for flest opnået point på en sæson er blevet slået med 9pts. Efter 22 kampe har vi fortjent fået 52 point ved 17 sejre, 1 uafgjort og 4 nederlag. Vores målscore har slået rekord med 88 kasser i år mod den tidligere rekord fra 2008 på 62 mål. Bedste målforskel er ligeledes klart forbedret fra +28 i 2003 til +58 i denne sæson. Stort bifald til vores angribere, midtbane og et særdeles velspillende forsvar. Årets topscore blev Glenn med imponerende 13 mål i 6 kampe.

Målet for sæsonen er i den grad lykkedes og oprykningen blev en realitet efter to slutspilskampe, hvor den første fortjent endte med en sejr på 4-2 og i den anden kamp valgte vores modstander desværre ikke at møde op til.

Næste år hedder det B-rækken og mon ikke målsætningen hedder som minimum at ende i den øverste halvdel af tabellen igen?!

Forza FC Dommen

Rasmus Hallenborg

1 kommentarer


Til toppen

 

Werge og Frimann

2011-10-07 15:54:49

Werge: Onsdagen starter med et brag af den forkerte kaliber.
Jeg slår øjnene op, jeg vælter ud af sengen, idet jeg lige får pillet en nullermand ud af min meget behårede og meget dybe navle.
Jeg gnider øjnene på samme måde som jeg altid gør, i ved vaskebjørnsmetoden, hvor to knyttede næver bliver tævet ind i hver sin øjehule.. Jeg kigger ned på sengen, og der ligger en fuldstændig nøgen, hvid og meget lille dreng. Jeg stiller ham selvfølgelig det samme spørgsmål, som jeg altid stiller små drenge (FUCK lavede vi noget i nat)? Drengen svarer ikke så jeg dickslapper ham helt overdrevet sindssygt. Drengen vågner stadig ikke, så jeg ruller forhuden tilbage og forsøger igen.. HA der var den, den lille spinkle dreng vågner, han vender position fra mave liggende til ryg liggende. Jeg ser nu hans ansigt min krop bliver fyldt med had, jeg banker mig selv på brysterne i ren Flintstone stil og råber FRIMANN hvad faen’ laver du her? Frimann svarer glad og tilfreds, jamen du sagde selv at dommeren havde fløjtet til pølse, så fik vi et par fadøl og gned os op ad hinanden hele vejen hjem i taxaen... kan du slet ikke huske at jeg bankede den fuldstændig hjernedødt af på dig igår? jeg gad egentlig ikke, men du lovede at hvis jeg gjorde det, så ville du gerne med mig ud og se mit ynglings hold FC Dommen på Fremad Valbys snorlige kunstbaner..?

klip til kampen
FC Dommen - Perks Polis
Frimann -> Werge : hold kæft man, få så den hotdog ud af hånden Werger og se noget ordenligt fodbold, Dommen køre jo et presspil der ikke er set før i disse rækker.
Werge -> Du har sku ret frimann, jeg er skide glad for du tog mig med, har nu dog en Fidus til ham Steffen, mener sku jeg har set ham før i Brøndby eller Lyngby.. Han har fået syet en lynkinesers fødder på.. Det siger de i hvert fald ovre i Frem..
Dommen presser stadig og DER kommer bolden fuldstændig ud af den blå luft, og fidusen Steffen sætter et ishamrende koldt højreben på og 1-0.
Werge -> jeg sagde det jo Frimann, det er sku fars dreng.!
Frimann -> Jaja, men har du lagt mærke til ham, som snakker så skide sjovt, tror sku han er polak, ja enten det eller nordmand, der er i hvert fald noget lækkert over ham, han er sku så skide glat, ja nærmest som en ål, han glider jo lige igennem modstanderen.
Og DER dukker den polsk/norske glatte ål op, sætter sin fremragende velduftende vrist på og med et velplaceret hug, hamrer han den i nettet. 2-0
Werge -> hold da kæft, har du set ham det fede svin, ja ham 18'eren der, hvem helvede er han.
Frimann -> det kan sku da være, det er din søn carsten.
Werge -> nahaj så tyk var jeg slet ikke i den alder, men hvad faen er han med for? tror sku ikke det er strømpetape han har på anklerne.. nej du, det er specialtape, så hans ankler ikke knækker når han belaster dem sådan, med den kæmpe overvægt han render rundt med..
Det fede svin læser spillet yderst korrekt og opsnapper bolden i en yderst dårlig forsvars kombination uden chance for keeps og 3-0
( dette var det første mål i anden halvleg)
Frimann -> gider sku ikke engang kommentere på det der, det er sku klogt..
Werge-> skål Frimann, og tak fordi du tog mig med til denne forrygende begivenhed.
Frimann-> sagde jo de var gode. Har du lagt mærke til deres anføre?
Werge-> ja han er skide hurtig, og pisse flot... tror sku han nupper det næste.
Rigtigt nok.., dommens lyn hurtige/flotte anfører står klistret op af fjerneste stolpe, og med en kattepotte prikker han den ind til 4-0.
Werge-> Ã…rh nej ikke det fede svin igen. 5-0
Frimann-> elsker sku den dreng Werge.!
Frimann-> har vi egentlig ikke også set ham de hele tiden kalder Hani? Tror sku han har spillet i kongeklubben Vanløse.
Werge -> jo jo det er sku rigtigt, men han har sku da også spillet i Lyngby dengang de legede med alle andre klubber, der var han vidst hovedpersonen bag..
Frimann-> hvis han scorer det næste mål, så hiver jeg den store bankearm frem igen iaften, og banker den af på dig til din pikstreng bliver så udspilet, at den bliver helt hvid.
Werge-> AFTALE
Og ganske rigtigt, efter et flot indlæg fra fidusen, kan Hani og resten af holdet juble over hans fodboldintelligens og måden han flot placerer bolden i nettet på 6-0.
Werge-> YES..., SÃ… SKAL DER BANKES IGEN IDAG FRIMANN.!

Alt i alt en forrygende kamp.
Frimann-> Hey Werge vi kunne tage ud og se dem igen på lørdag, mener det er klokken 11, dog i kløvermarken, men det er da turen værd, ik?
Werge-> arh er sku blevet for gammel til det lejestue.. lad os prøve at finde en kamp, hvor det ene hold ikke bare køre det andet hold fuldstændig rundbarberet....

Skandaloose

5 kommentarer


Til toppen

 

Reglerne for oprykning

2011-10-06 08:03:50

Opdatering af reglerne for op- og nedrykning. I følge DAI's vedtægter for for 2010-2011 er følgende gældende:

13.02 Placering i tabellen:
Holdenes placering i en række afgøres efter følgende retningslinjer:
1. Antal vundne point
2. Mål differencen (forskellen på for og imod)
3. Flest scorede mål
4. Indbyrdes kamp
5. Modtagne udvisninger
6. Modtagne advarsler
7. Lodtrækning


Se evt. mere på dette link:
http://www.fcdommen.dk/nyheder/daivedtaegter.php#POINTBEREGNING

Forza Dommen

Rasmus Hallenborg

1305 kommentarer


Til toppen

[Første Side] [Forrige] Side 1 af 13 [Næste] [Sidste Side]

Søg efter nyhed | Administration